Les nostres missions

Estem on ens necessiten

Mediterrani Central

Mediterrani Central

Les morts i desaparicions de migrants al Mediterrani Central s'han multiplicat. El nostre objectiu és estar on ells ens necessiten, per això estem allà amb una embarcació de salvament i vigilància, per ajudar a evitar més morts.

Descobreix més

Educació per la Llibertat

Educació per la Llibertat

Un projecte educatiu que surgeix de la nostre experiència en el mar. Busca compartir les veus de les persones rescatades i treballar en les comunitats escolars els drets humans, l'empatia i el pensament crític.

Descobreix més

Origen

Origen

Els testimonis de tortures, violacions i abusos que han patit durat el trajecte les persones que rescatem al Mediterrani, ens porta a adonar-nos que un cap al mar ja no hi ha solució. Per això, treballem a Àfrica occidental a través de la formació i la sensibilització per apoderar a les comunitats d’origen.

Descobreix més

Emergència COVID-19

Emergència COVID-19

Davant l'emergència sanitària COVID-19, les nostres tripulacions romanen confinades a port mentre avancen en les reparacions a bord. No obstant això, la nostra missió és protegir la vida en mar o terra, per això no ens aturem i enfoquem la nostra ajuda als més vulnerables en aquesta pandèmia, la nostra gent gran.

Descobreix més

Lesbos, Grècia

Lesbos, Grècia

A principis de setembre del 2015 vam decidir traslladar-nos a l'illa de Lesbos per ajudar als refugiats que arribaven a la costa grega. Vam començar allà i ara som al Mediterrani i als punts d'origen d'aquestes travessies, perquè no abandonarem mentre seguim sent necessaris.

Descobreix més

No són només números, són històries, vides i persones rescatades

62.298 VIDES 

Des de setembre de 2015 fins setembre de 2021 hem aconseguit salvar a cadascuna d’aquestes persones, donant-los l’oportunitat d’arribar a terra ferma després d’emprendre el viatge més perillós de les seves vides en mar obert.

Descarrega la infografia

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem