FEEDING MINDS, SAVING LIVES

Els testimonis de les persones que rescatem al Mediterrani ens porten als seus llocs d'origen per tal d’evitar que emprenguin el viatge més letal de les seves vides. Gràcies a la formació i a la sensibilització, contribuirem a què disminueixi el nombre de persones que es llancen a aquesta terrible aventura.

DESCOBREIX MÉS

ANEM AL PUNT D'ORIGEN

Amb cada rescat al Mediterrani central, escoltem en primera persona testimonis colpidors sobre el viscut des que van abandonar els seus llocs d'origen, que ens parlen de tortures, violacions i abusos. A través del seu relat, comprovem com fugen del seu entorn i es veuen forçats a prendre un camí no menys tràgic que pot portar-los a la mort al desert, a Líbia o al mar.

Per això, a més de seguir amb el nostre compromís al Mediterrani, ens anem a l'origen d'aquesta situació per treballar a l'arrel del problema. Així, arrenquem missió a un nou territori: Àfrica.

Volem prevenir el que succeeix al mar treballant als països d'origen. Volem evitar que creguin que l'única opció sigui llançar-se a mar obert, després d'haver patit milers de perills previs a terra. Volem acabar amb aquest crim. Volem que no quedi ni una sola vida més a la deriva. I no pararem fins a aconseguir-ho.

No volem seguir salvant vides al mar.
Volem deixar de ser necessaris i per això anem al lloc d'origen. Ens ajudes?

Subscriu-te i et mantindrem al dia del que fem