Qui som?

qs_photo_1

Som Open Arms

Som una organització no governamental i sense ànim de lucre amb una missió principal: protegir al mar a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa; i també informar i formar a terra per aconseguir que les persones que migren puguin prendre les seves decisions amb total llibertat i coneixement.

Ens dediquem a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al Mar Egeu i Mediterrani Central, a protegir la vida dels més vulnerables en l'emergència a terra, i a construir alternatives a la migració irregular en països com el Senegal per dotar de recursos a les persones a través de la informació i sensibilització comunitària. En paral·lel, seguim amb la denúncia de totes les injustícies que estàn passant i ningú s'adona.

Tot va començar amb unes fotos de nens ofegats a una platja. Pensem: si nosaltres ens dediquem al salvament marítim i ho fem a les nostres platges, per què allà s'estan morint i ningú els ajuda?

qs_photo_2

Amb la teva ajuda seguim salvant vides

Amb l'ajuda de moltes persones que van col·laborar amb donatius, hem pogut augmentar els recursos i salvar cada dia més vides: tant en mar, com a terra.

A més, gràcies a aquest suport, també podem dur a terme una tasca educativa en les escoles que busca generar empatía i pensament crític en els mes joves amb l'objectiu de crear una societat crítica amb les desigualtats i que lluiti per un món més just i igualitari.

Suport emocional

A terra també comptem amb un equip imprescindible: un grup de psicòlegs i psicòlogues especialistes en situacions de crisi, emergències i víctimes de terrorisme que recolzen als socorristes en totes les fases de la seva missió.

Ofereixen el suport psicològic necessari amb l'objectiu d'ajudar a gestionar les situacions viscudes, prevenir l'aparició d'Estrès Postraumàtic i ajudar a la tornada a la seva realitat quotidiana, alhora que garantir la seva estabilitat emocional per a futures intervencions.

qs_photo_3

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem