Salva la vida a un altre ésser humà.
Ens necessitem. Et necessiten.

Dona

SOM OPEN ARMS

Open Arms és una organització humanitària, no governamental i sense ànim de lucre. La principal missió és protegir la vida dels més vulnerables en situacions d'emergència. Naixem d'una empresa de socorrisme i salvament marítim amb més de 20 anys d'experiència a les costes del territori espanyol.

Protegim les vides de les persones abandonades en aigües internacionals que fugen de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa i col·laborem en terra ferma amb equips sanitaris, i de recerca en primera línia per afrontar emergències sanitàries o de qualsevol altre tipus que necessitin resposta immediata.

Mediterráni Central

Mediterráni Central

Les morts i desaparicions de migrants al Mediterrani Central s'han multiplicat. El nostre objectiu és estar on ells ens necessiten, per això estem allà amb una embarcació de salvament i vigilància, per ajudar a evitar més morts.

Descobreix més

 Emergència Terremoto Siria y Turquía

Emergència Terremoto Siria y Turquía

A la deriva, al Mediterrani o sota els enderrocs en un terratrèmol, les víctimes sempre són les persones més vulnerables. Nosaltres, activem els nostres recursos immediatament, perquè protegir les seves vides és el nostre compromís.

Descobreix més

Vols saber més?
Assabenta't de les nostres últimes notícies.

Actualitat

Descobreix més

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem