Salva la vida a un altre ésser humà

Dona

SOM OPEN ARMS

Open Arms és una organització humanitària, no governamental i sense ànim de lucre. La principal missió és protegir la vida dels més vulnerables en situacions d'emergència. Naixem d'una empresa de socorrisme i salvament marítim amb més de 20 anys d'experiència a les costes del territori espanyol.

Protegim les vides de les persones abandonades en aigües internacionals que fugen de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa i col·laborem en terra ferma amb equips sanitaris, i de recerca en primera línia per afrontar emergències sanitàries o de qualsevol altre tipus que necessitin resposta immediata.

Mediterráni Central

Mediterráni Central

Les morts i desaparicions de migrants al Mediterrani Central s'han multiplicat. El nostre objectiu és estar on ells ens necessiten, per això estem allà amb una embarcació de salvament i vigilància, per ajudar a evitar més morts.

Descobreix més

#EmergènciaUcraïna

#EmergènciaUcraïna

La devastadora invasió d'Ucraïna ha obligat més de 4,5 milions de persones a deixar el país a la recerca de refugiOpen Arms ha engegat diferents accions de protecció a les persones més vulnerables.

Descobreix més

Vols saber més?
Assabenta't de les nostres últimes notícies.

Actualitat

Descobreix més

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem