Les nostres missions

Estem on ens necessiten

Mediterrani Central

Mediterrani Central

Les morts i desaparicions de migrants al Mediterrani Central s'han multiplicat. El nostre objectiu és estar on ells ens necessiten, per això estem allà amb una embarcació de salvament i vigilància, per ajudar a evitar més morts.

Descobreix més

Emergència Terremoto Siria y Turquía

Emergència Terremoto Siria y Turquía

A la deriva, al Mediterrani o sota els enderrocs en un terratrèmol, les víctimes sempre són les persones més vulnerables. Nosaltres, activem els nostres recursos immediatament, perquè protegir les seves vides és el nostre compromís.

Descobreix més

Educació per la Llibertat

Educació per la Llibertat

Un projecte educatiu que surgeix de la nostre experiència en el mar. Busca compartir les veus de les persones rescatades i treballar en les comunitats escolars els drets humans, l'empatia i el pensament crític.

Descobreix més

Origen

Origen

Els testimonis de tortures, violacions i abusos que han patit durat el trajecte les persones que rescatem al Mediterrani, ens porta a adonar-nos que un cap al mar ja no hi ha solució. Per això, treballem a Àfrica occidental a través de la formació i la sensibilització per apoderar a les comunitats d’origen.

Descobreix més

Emergència COVID-19

Emergència COVID-19

Davant l'emergència sanitària COVID-19, les nostres tripulacions romanen confinades a port mentre avancen en les reparacions a bord. No obstant això, la nostra missió és protegir la vida en mar o terra, per això no ens aturem i enfoquem la nostra ajuda als més vulnerables en aquesta pandèmia, la nostra gent gran.

Descobreix més

Lesbos, Grècia

Lesbos, Grècia

A principis de setembre del 2015 vam decidir traslladar-nos a l'illa de Lesbos per ajudar als refugiats que arribaven a la costa grega. Vam començar allà i ara som al Mediterrani i als punts d'origen d'aquestes travessies, perquè no abandonarem mentre seguim sent necessaris.

Descobreix més

#EmergènciaUcraïna

#EmergènciaUcraïna

La devastadora invasió d'Ucraïna per part de l'exèrcit rus ha obligat més de 4,5 milions de persones a deixar el país a la recerca de refugi, convertint-se en l’emergència humanitària més gran a Europa des de la II Guerra Mundial. Open Arms ha engegat, en temps rècord, diferents accions de protecció a les persones més vulnerables, en col·laboració amb altres entitats de la societat civil.

Descobreix més

No són només números, són històries, vides i persones rescatades

Les nostres missions són vides

Hem aconseguit salvar la vida d'aquestes persones, donant-los l'oportunitat d'arribar a terra ferma després d'emprendre el viatge més perillós de les seves vides en mar oberta.

Veure la infografia

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem