Ajuda'ns a salvar vides a la zona més afectada pel terratrèmol de Síria

Davant l'emergència humanitària causada pels terratrèmols que estan afectant profundament Turquia i el Nord-oest de Síria, un equip d'Open Arms i SAR Navarra (ONG especialitzada en emergències i catàstrofes) es va desplaçar en missió d'avaluació i anàlisi (EDAN) al Nord-oest de Síria, una àrea sota control de l'exèrcit rebel.

L'equip va visitar les poblacions més afectades i tres hospitals situats entre la ciutat d'Afrin i Ibdil. Va ser testimoni de la devastació absoluta causada pel terratrèmol, que ha agreujat la ja precària situació a la qual ha estat sotmesa la població després de dotze anys de guerra i atacs indiscriminats per part del règim de Bashar el Asad.

Ajuda'ns a salvar vides a la zona més afectada pel terratrèmol de Síria

Amb l'objectiu d'ajudar en aquesta emergència humanitària, l'assistència mèdica i sanitària és fonamental per a atendre els milers de ferits causats pel terratrèmol. La direcció mèdica dels tres hospitals (Aqrabat Hospital, Atmeh Charity Hospital i Al Shifaa Hospital), que actualment estan treballant en unes condicions realment complicades, ens han enviat una llista amb necessitats mèdiques urgents. Per això, en aliança amb SAR Navarra, que col·labora i participa en aquesta missió, hem iniciat una campanya de recaptació activa per a aconseguir fons que es destinaran íntegrament a aquests centres sanitaris, incloent-hi aparells mèdics, material fungible i ortopèdic.

Una vegada que tinguem els materials sanitaris, els enviarem a través de Turquia per via aèria amb el nostre partner Solidaire, una organització que amb la seva Boeing 787-Dreamliner portarà tota la càrrega a l'aeroport d'Adana (Turquia). Des d'allí, es distribuirà amb la nostra contrapart siriana fins als hospitals als quals està destinada la missió.

 

El teu suport és vital per a salvar vides en aquesta emergència humanitària.

 

DONA

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem