El Girona FC se suma a la missió d'Open Arms

El primer equip del Girona lluirà el logotip de la nostra organització al braç de la samarreta de joc

El Girona FC ha volgut sumar-se a la missió d'Open Arms de no deixar cap vida a la deriva, en mar i en terra, i de lluitar cada dia per a posar fora de perill a les persones en situació de vulnerabilitat i que fugen de la guerra, la pobresa i la violència.

Per això, hem signat un acord de col·laboració per a donar més visibilitat a la nostra labor humanitària i el primer equip lluirà ja a partir del partit davant el Reial Madrid del 25 d'abril en Montilivi, i fins a final de temporada, el logo d'Open Arms en la màniga esquerra de la samarreta de joc. Es calcula que aquesta iniciativa impactarà a més de 6 milions de persones a tot el món.

El Girona FC se suma a la missió d'Open Arms

Els aficionats que comprin o hagin adquirit ja la samarreta oficial del Girona d'aquesta temporada podran estampar-se el logotip d'Open Arms a la màniga pel preu de 5 euros, i la recaptació aconseguida amb aquesta acció anirà destinada íntegrament a les nostres missions.

L'acord amb el Girona FC va més enllà del camp de futbol. En els pròxims mesos Open Arms difondrà el seu projecte pedagògic "Educació Per a la Llibertat" que té com a objectiu el foment de valors com la justícia, l'empatia, el respecte i la dignitat, a més del respecte per les persones, independentment de les seves creences, origen i opinions, conjuntament amb les xerrades sobre nutrició que el Club realitza regularment a les escoles de la província de Girona. Els estudiants gironins se sumaran als més de 125.000 alumnes de 2.500 centres educatius de tot el món que han participat en el projecte des de 2015.

L'acord ha estat subscrit pel fundador i director d'Open Arms, Oscar Camps, i el president del Girona FC, Delfí Geli, en el transcurs de la visita que es va celebrar fa uns dies en el vaixell Open Arms UNO i en la qual també va participar l'entrenador del primer equip, Míchel Sánchez.

Delfí Geli va explicar: "És un orgull aquest acord de col·laboració amb Open Arms per la gran labor humanitària que fan pertot arreu, i des del Girona volem ajudar-los amb el que faci falta, oferint-los la visibilitat que els pot donar un club de futbol com nosaltres".

Òscar Camps, per part seva, ha destacat: "Que un club tan representatiu com el Girona, i a més en Primera Divisió, es fixi en nosaltres i ens cedeixi un dels seus braços per a poder posar el nostre emblema és molt important. Avui dia el futbol mou moltíssima afició i és un mecanisme de transmissió de valors molt rellevant. En Open Arms intentarem estar a l'altura i esperem poder fer moltíssimes coses, sobretot amb els xavals, que és el nostre objectiu principal".

Mira el vídeo de la col·laboració:

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem