L’“Open Arms Uno” arriba a Barcelona

Després de molts mesos, obstacles i dificultats administratives, per fi l'"Open Arms Uno", el nou vaixell insígnia d'Open Arms, va arribar diumenge passat, 22 de maig, al port de Barcelona, el seu port base, on els pròxims dies s'ultimaran els preparatius abans de sortir de missió al Mediterrani, la fossa comuna més gran del planeta.

L'"Open Arms Uno" és un vaixell dissenyat per dur a terme tasques de salvament massiu i l’ha cedit a la nostra organització Enrique Piñeyro, filantrop argentí que va iniciar la seva estreta col·laboració amb Open Arms a través de l'ONG Solidaire, que dirigeix, amb vols humanitaris a l'Índia, Moçambic i Ucraïna.

L’“Open Arms Uno” arriba a Barcelona

El nou vaixell insígnia té un tonatge més de 4 vegades superior al remolcador "Open Arms" i una coberta de 353 metres quadrats en la qual pot aterrar un helicòpter en cas d'emergència i evacuació.

Portarà a bord 4 llanxes semirígides, també conegudes com a RHIB, i ens permetrà acollir unes 300 persones, un nombre que, en cas d'emergència i sense que hagin de perillar les condicions de l'embarcació, podria ampliar-se fins al miler. A més a més, compta amb 31 places per a tripulació i un hospital amb 26 llits.

 

Necessitem la teva ajuda

L'"Open Arms Uno" està preparat per al rescat massiu al mar. Ens ajudarà a rescatar amb seguretat més persones, a protegir les vides de persones vulnerables i a complir amb l'obligació que té qualsevol embarcació o persona que es creui amb vides amb perill al mar, com estipulen la Llei del Mar i els convenis internacionals.

Aquest vaixell és tombé vostre, de tota la ciutadania que desde terra ens doneu suport per seguir protegint la vida dels vulnerables al mar.

Però els costos d'operació de l'"Open Arms Uno" seran més alts. Per aquesta raó, ara més que mai, necessitem la teva empenta i ajuda per continuar complint el compromís de no deixar cap vida a la deriva.

Ens ajudes a seguir?

 

Material gràfic:

Santi Palacios

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem