Open Arms llença la campanya "Humans being Humans"

Open Arms no és una organització humanitària.
Som humans organitzats.

 

Baix aquesta declaració d'intenció, des d'Open Arms apel·lem al costat més essencial de les persones amb una crida a l'acció per construir, plegades, un món més humà i més just.

Protegir la vida de les persones que es troben en una situació de vulnerabilitat és el nostre compromís. Ho fem amb tu i gràcies a persones com tu, perquè som éssers humans i és part de la nostra naturalesa.

Open Arms llença la campanya

Amb Humans being humans apel·lem a l'essència innata de les persones, a l'empatia, a la cura, a la necessitat d'implicar-se en la defensa de les vides en perill.

Gràcies a la col·laboració de persones com tu hem pogut salvar la vida i preservar la dignitat de més de 66.000 persones en els últims set anys. Ho hem pogut aconseguir mitjançant missions de salvament per via marítima i intervencions en centres residencials i en col·lectius que es trobaven en una situació de vulnerabilitat a causa de l'emergència sanitària provocada per la pandèmia. També gràcies al nostre projecte #Origen al Senegal i a la creació de corredors humanitaris aeris, en vols que demostren que les vies legals i segures sí que són possibles.

Ens necessitem. Et necessiten.

La primera peça audiovisual de Humans being Humans, una campanya solidària elaborada per un enorme equip de professionals del sector audiovisual, està protagonitzada per l'actor i activista estatunidenc Richard Gere. També hi apareixen altres personalitats del món de la cultura i de l'esport com Pep Guardiola, Joan Manuel Serrat, Marc Gasol, Rigoberta Bandini i altres que s'hi afegiran en els pròxims dies. Tots mostren el seu costat més humà per a evidenciar que totes les persones, sense que importi l’origen, sexe, religió o color de pell, tenim una cosa molt preuada en comú: la vida, les emocions, els projectes i, sobretot, els drets humans.

 

Com diu el mateix Richard Gere: "Cuidem els uns als altres, si us plau, cuidem-nos".

Perquè, quan la vida de les persones perilla, és quan cal que tornem a la nostra essència: humans sent humans. I ara, més que mai, necessitem el teu suport per continuar.

La humanitat forma part de la nostra naturalesa, la portem dins. Continuem fent-ho.

 

Ens necessitem. Et necessiten.
Ajuda'ns a seguir.
DONA

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem