Presentació de la samarreta solidària "Samanté! Andreu Buenafuente x Open Arms"

Andreu Buenafuente se suma a la nostra missió amb una samarreta solidària exclusiva

 

Dijous 13 d'abril, Andreu Buenafuente i Oscar Camps, fundador i director d'Open Arms, van presentar la nova samarreta solidària "Samanté! Andreu Buenafuente x Open Arms" al port de Badalona, dissenyada pel comunicador català amb l'objectiu de donar suport a la nostra labor humanitària i denunciar la situació que es viu al Mediterrani.

Andreu Buenafuente, ferm col·laborador des dels inicis de la nostra organització, ha pujat una vegada més a bord de l'Astral, el veler humanitari que ha rescatat a més de 15.000 persones des de 2016, per a alçar la veu contra les injustícies que succeeixen diàriament al Mediterrani perquè, en les seves paraules: "Sempre cal posar el cor en tot el que es fa".

Presentació de la samarreta solidària

"Admiro profundament la labor d'Open Arms i sempre la tinc present", ha afirmat l'humorista durant la presentació. "Hem aprofitat l'enorme poder comunicatiu de les samarretes i d'una imatge tan senzilla com la d'un cor ( i que pesa tant que gairebé tomba el vaixell!), per a intentar que l'organització sigui de la conversa, de manera positiva".

"Quan veig algú amb la samarreta d'Open Arms", ha rematat Buenafuente, "sempre penso: Aquest és dels meus!".

La presentació davant de la premsa ha estat una oportunitat per a comentar l'estat d'emergència migratori decretat pel Govern italià fa pocs dies. "Els últims governs italians d'extrema dreta han desmantellat el sistema d'arribades d'acolliment", ha comentat Òscar Camps. "Sabem que aquesta mesura tindrà conseqüències, però encara desconeixem l'abast, o a quina normativa afectarà".

La samarreta ja està a la venda a la nostra botiga en línia Openarms.es, a la pàgina web Samanteofficial.com i a les botigues físiques i en línia de Natura. Els ingressos de la venda d'aquesta peça de cotó orgànic 100% aniran destinats íntegrament a contribuir a les accions en mar i en terra d'Open Arms. Perquè quan les persones estan en perill, la humanitat ha de prevaler i hem de protegir la vida de les persones en situació de vulnerabilitat, perquè forma part de la nostra essència.

 

Ens necessitem. Et necessiten.
Ajuda'ns a seguir.
DONA

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem