Presentem a Madrid la col·lecció infantil “Contes a la deriva” amb Rozalén

Dimarts que ve, 29 de novembre, presentem a Madrid, juntament amb l'editorial la Galera, la nova col·lecció solidària de llibres infantils basats en les històries reals de les persones que hem rescatat al Mediterrani, amb la participació de Rozalén, autora molt compromesa que es convertirà en contacontes per un dia. Comptarem, a més a més, amb la participació de Juan Medina, fotoperiodista especialitzat en migracions, que ha estat testimoni de molts d'aquests rescats. L'esdeveniment tindrà lloc a l'edifici SGAE de Madrid (C/Ferran VI, 4) a les 19 h. Esteu tots/es convidats/es!

Contes a la deriva és un projecte solidari conjunt de la Galera i Open Arms per ajudar a conscienciar als infants de la realitat que ens envolta a través de protagonistes del regne animal, també migrants, que actualment es troben en perill d'extinció. D'aquesta manera, aconseguim transmetre de manera suau i divertida, valors com la solidaritat, l'empatia i la llibertat. Els dos primers títols il·lustrats per Chantal Vizcaíno són La Cançó de la Josepha i La Sira i les seves germanes.

Presentem a Madrid la col·lecció infantil “Contes a la deriva” amb Rozalén

La Cançó de la Josepha, de Lolita Bosch, narra la història de Josepha, una elefanta que fuig de Camerun, un país africà ple d'animals que viuen en llibertat. L'elefanta, travessa diversos països per arribar a Líbia, on es llança al mar, a la recerca d'un lloc segur en un nou continent: Europa. Aquest conte és una metàfora de la vida real de la Josepha, l'única supervivent d'una embarcació rescatada per Open Arms l'any 2018 en aigües internacionals del Mediterrani.

La Sira i les seves germanes, de Miriam Hatibi, narra la història de cinc germanes, a través de la imatge de cinc balenes de la Costa de Marfil, que es van veure obligades a fugir de la seva família per tal d'evitar l'ablació. Després d'un llarg viatge pel continent africà, les vam rescatar en alta mar amb el vaixell Golfo Azurro.

Aquesta col·lecció forma part del programa d'Open Arms "Educació per a la llibertat", l'objectiu del qual és fomentar l'esperit crític i l'empatia des de la infància, i que ja ha aconseguit arribar a més de 125.000 estudiants en centres escolars a escala internacional.

Comptarem amb la presència d'Ángeles Schjaer, coordinadora pedagògica d'Open Arms, Laura Lanuza, responsable de comunicació i de projectes d'Open Arms, Pema Maymó, directora editorial de la Galera, Rozalén, cantant i activista, i el fotoperiodista especialitzat en migracions, Juan Medina.

Cada vida compta i cada conte és vida. Us hi esperem!

PD: Atenció, l'aforament és limitat, així que preguem que confirmeu l'assistència* a través de confirmaciones@grupenciclopedia.com!

 

*Amb la confirmació de la vostra assistència doneu consentiment per a la publicació o difusió d'imatges derivades de l'acte.

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem