El vaixell d'Open Arms torna al Mediterrani central

El vaixell d'Open Arms torna al Mediterrani central

Després d'un any de renovació estructural i posada a punt, el passat 8 de juny el remolcador Open Arms ha tornat a salpar des del port de Barcelona rumb al Mediterrani Central.

El nostre vaixell de més de cinquanta anys, que ha salvat a més de 7.000 persones al llarg de la seva vida, es troba ja en aigües internacionals del Mediterrani central, una zona on enguany han mort ofegades més de 1.030 persones en la ruta migratòria més perillosa del món.

Es tracta de la Missió 100 al Mediterrani des de l’inici d'Open Arms. En aquests gairebé vuit anys d'activitat, hem rescatat i retornat la dignitat a 63.371 persones en el mar, gràcies a totes les persones com tu que l'heu fet possible.

El vaixell d'Open Arms torna al Mediterrani central

Protegir les vides en perill és la nostra missió, el nostre compromís i la nostra obligació. Perquè quan hi ha vides en joc en el mar, només hi ha dues opcions: protegir-les o deixar-les morir.

Des de 2014 més de 26.912 persones han perdut la vida al Mediterrani, convertint-lo en la fossa comuna més gran del planeta. Ara hi tornem, per a protegir les vides en perill més vulnerables. Perquè rescatar significa salvar vides, però també garantir-los la dignitat a la qual tenen dret i que es mereixen totes les persones, independentment d'on vinguin.

Avui, més que mai, ets molt important en el nostre equip i et necessitem amb nosaltres missió a missió. Sense el teu suport, no serà possible.

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem