'Mediterráneo' la pel·lícula basada en els inicis d'Open Arms

El pròxim 1 d’octubre s’estrenarà als cinemes “Mediterráneo”, una pel·lícula de ficció basada en els inicis d’Open Arms a Lesbos, Grècia, el setembre del 2015. Abans de la seva estrena en cines, la pel·lícula va tenir la seva premier internacional al Festival de San Sebastián, al marc de la gala de RTV i ha sigut preseleccionada per representar Espanya als premis Oscar

'Mediterráneo' la pel·lícula basada en els inicis d'Open Arms

Aquest llargmetratge està protagonitzat per actors i actrius de primer nivell internacional com Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo i Sergi López, i ha sigut dirigit per Marcel Barrena. Nosaltres hem col·laborat estretament amb la seva elaboració des dels seus inicis, amb l’objectiu que el resultat reflectís la urgència, les sensacions i la dramàtica situació que vivim durant la crisi humanitària a les costes gregues. 

El mar Mediterrani era llavors -i encara segueix sent ara- un camp de batalla en el qual està en joc la supervivència, un lloc que la inacció deliberada de la UE ha convertit en la major fosa comuna del planeta. Nosaltres, en canvi, creiem fermament que cada vida compte, i això explica el perquè de participar en aquesta pel·lícula, tot i les dificultats que comporta un projecte tan complicat com convertir un llargmetratge de ficció en una eina de sensibilització. 

Nosaltres estem molt satisfets amb aquest projecte perquè creiem que apropa a les sales de cinema aquest mar mortal en el qual nosaltres naveguem i on tantes persones s’enfronten diàriament fugint de la guerra, la persecució o la pobresa. Per això, us animem a veure-la, a explorar tot el material extra disponible i a compartir-ho a les vostres xarxes socials. 

Subscriu-te

Et mantindrem al dia del que fem